Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g128kcal0g31.7g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 96g389kcal0g95.8g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala480g1536kcal72g283.2g12.5g48g
Maitojuoma, profeel, valio1600g320kcal52.8g28.8g0g24g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 480g203kcal47.1g1.9g0.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 480g666kcal60g1.4g47g0g
Oliiviöljy 120g1061kcal0g0g120g0g
Ruokasuola jodioitu 24g0.6kcal0.2g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2000g1300kcal220g84g6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10624g11208kcal904.2g1053.6g372g144g
Valittu annoskoko5312g5604kcal452.1g526.8g186g72g
Annoskoko puolitettuna2656g2802kcal226.1g263.4g93g36g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040