Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 721g550kcal124.3g0g5g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g1802g1171kcal30.6g216.2g0g0g
Palsternakka 360g229kcal1.8g42.5g1.4g16.2g
Kalaliemikuutio 26g81kcal2.6g9g3.7g0.3g
Vesi2402g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 4.8g14kcal0.5g2g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10632g4088kcal319.6g539.4g20.4g35.6g
Valittu annoskoko5316g2044kcal159.8g269.7g10.2g17.8g
Annoskoko puolitettuna2658g1022kcal79.9g134.9g5.1g8.9g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=409075