Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 400g104kcal6.2g14g0.8g7.6g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Sipuli (kuorittu)80g22kcal1g3.8g0.2g1.4g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g12g2.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g836kcal15.4g37.6g67g18g
Valittu annoskoko532g418kcal7.7g18.8g33.5g9g
Annoskoko puolitettuna266g209kcal3.9g9.4g16.8g4.5g
Arvot/100g100g79kcal1.4g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180