Vihanneslihakeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutiot, lisää suikaloidut kasvikset ja kevyesti ruskistettu jauheliha, keitä hetki.

Lisää tomaattimurska, 2 rkl vasikanfondia, purista keittoon 2-3 valkosipulin kynttä, lopuksi meiramia ja persiljasilppua

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali58g12kcal0.7g2g0.1g1.2g
Porkkana 58g19kcal0.4g3.2g0.1g1.5g
Palsternakka 22g14kcal0.1g2.6g0.1g1g
Selleri, annos 50g22g3.1kcal0.2g0.7g0g0g
Sipuli 29g8.8kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paistijauheliha 10%58g99kcal11.7g0g5.8g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr3.2g9kcal0.3g0.3g0.8g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g57g23kcal1g4.7g0.1g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g4.4g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g386kcal30.4g31g14.2g8.6g
Valittu annoskoko532g193kcal15.2g15.5g7.1g4.3g
Annoskoko puolitettuna266g96kcal7.6g7.8g3.6g2.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125712