Ruisherkku

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi.

Sulata voi pannulla ja sekoita valkosipulin kanssa.

Lisää suolaa maun mukaan ja paahda haluttuun rapeusasteeseen.

Nauti kermaviilidipin ja cocktailkurkkujen kera.

Myös salami on erinomainen lisuke!

Vinkki! Käytä palaleipiä tai reikäleipiä, limppu hajoaa pannulle.

Mitä vanhempaa leipää, sen parempi!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Jluukkan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä, perinteinen, vesi, ruisjauho 231g520kcal15.5g94.1g3.3g25.4g
Voi 88g635kcal1g0.4g71.1g0g
Valkosipuli 35g38kcal2.8g5.7g0.2g0.7g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 88g116kcal2.3g2.8g10.5g0g
Maustekurkku88g14kcal0.6g2.6g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g2645kcal44.4g211.2g170.4g55.4g
Valittu annoskoko532g1323kcal22.2g105.6g85.2g27.7g
Annoskoko puolitettuna266g661kcal11.1g52.8g42.6g13.9g
Arvot/100g100g249kcal4.2g19.8g16g5.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=301534