Kasvispata

Laita öljy kattilaan ja lisää lämminneeseen öljyyn pilkottu sipuli, kesäkurpitsa, paprika valutetut herkkusienet ja murskattu valkosipulin kynsi.

Kun kasviksista on irronnut nestettä, lisää seokseen kasvisfondi ja aivan lopuksi valutetut pavut.

Anna hautua kypsäksi hiljaisella tulella ja tarjoile lihan tai kanan lisukkeena tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 152 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kesäkurpitsa zucchini 175g32kcal1g4.4g0.7g1.2g
Paprika punainen 35g10kcal0.3g1.6g0.1g0.7g
Paprika keltainen 35g11kcal0.3g1.8g0.1g0.7g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)11g11kcal0.8g1.8g0.1g0.2g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow210g179kcal9.7g31.5g1g10.5g
Herkkusieni säilyke 25g4.2kcal0.5g0g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1064g580kcal26.8g86.8g11.4g29.2g
Valittu annoskoko532g290kcal13.4g43.4g5.7g14.6g
Annoskoko puolitettuna266g145kcal6.7g21.7g2.9g7.3g
Arvot/100g100g55kcal2.5g8.2g1.1g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94831