Parsakaali-vuohenjuustolisäke

Höyrytä parsa al dente.

Voitele uunivuoka ja lämmitä uuni 200 asteeseen.

Asettele parsa, aurinkokuivattutomaatti ja vuohenjuusto vuokaan ja ripottele päälle oliiviöljy-valkoviiniseos.

Mausta pippurilla ja suolalla.

Paista n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali pakaste Rainbow338g68kcal10.1g6.7g0g8.4g
Oliiviöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, öljyssä38g68kcal1g4.5g5.2g0g
Vuohenjuusto President75g194kcal14.3g0.4g15g0g
Valkoviini kuiva 75g51kcal0.2g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g893kcal51.2g24.2g55.4g16.8g
Valittu annoskoko533g447kcal25.6g12.1g27.7g8.4g
Annoskoko puolitettuna266g223kcal12.8g6.1g13.9g4.2g
Arvot/100g100g84kcal4.8g2.3g5.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143744