Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g69g19kcal0.4g4.1g0.1g1.7g
Sipuli 31g10kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Papu valkoinen, keitetty 125g135kcal10.5g17.5g0.4g8.8g
Tomaattimurska 100g29kcal0.6g5.3g0.2g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 75g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)10g14kcal0.4g0.9g1g0g
Harissa 1 annos = 30 g7.5g21kcal0.6g3.9g0.6g0g
Ketsuppi, Heinz7.5g7.7kcal0.1g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g938kcal64g70g39.8g26g
Valittu annoskoko533g469kcal32g35g19.9g13g
Annoskoko puolitettuna266g235kcal16g17.5g10g6.5g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468