Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Porkkana 38g12kcal0.2g2.1g0.1g1g
Lehtiselleri 25g3.2kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 7.5g66kcal0g0g7.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Kalaliemi laimennettu 250g7.5kcal0g0.8g0.5g0g
Kirjolohifilee 100g165kcal16.7g0g11g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5g1.1kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku38g6.2kcal0.3g1.1g0g0.7g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g5g0.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Persilja 10g2.7kcal0.1g0.1g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g577kcal38.2g17.4g38.6g7g
Valittu annoskoko533g288kcal19.1g8.7g19.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna266g144kcal9.6g4.4g9.7g1.8g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154223