Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 47g15kcal0.3g2.6g0.1g1.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.1g11kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 39g178kcal8.2g0g16.4g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 70g25kcal3.3g1.4g0.2g1.8g
Tomaatti 34g7.8kcal0.2g1.2g0.1g0.5g
Spagetti 24g77kcal2.4g15.6g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1065g627kcal29.6g42.4g35.8g8.8g
Valittu annoskoko533g314kcal14.8g21.2g17.9g4.4g
Annoskoko puolitettuna266g157kcal7.4g10.6g9g2.2g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143