Hirvenjauhelihakeitto

1 rkl oliiviöljyä teflon kattilan pohjalle ja paista siinä hirvenjauheliha kypsäksi.

Lisää puoli pussia sipulia pakastekuutioina.

Kaada päälle 2litraa vettä, kun vesi kiehuu, lisää 2 lihaliemikuutiota ja isoja keittojuureksia pussillinen, sekä 150g peruna-sipulisekoitusta ja 1tl suolaa.

Kiehauta 7 minuuttia

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Saher
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi175g18kcal2.6g2.6g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g787g157kcal7.9g23.6g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi39g108kcal3.5g2.7g8.9g0g
Vesi3499g0kcal0g0g0g0g
Peruna-sipulisekoitus, Eldorado (500 g)262g178kcal4.2g39.1g0.3g0g
Hirvenjauheliha oma saalis525g588kcal115.5g0g15.7g0g
Oliiviöljy 25g217kcal0g0g24.5g0g
Suola, annos 3g8.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g2531kcal267.4g136g98.8g0g
Valittu annoskoko5320g1266kcal133.7g68g49.4g0g
Annoskoko puolitettuna2660g633kcal66.9g34g24.7g0g
Arvot/100g100g24kcal2.5g1.3g0.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132389