Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio1402g3925kcal35g49.1g392.5g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 1332g3960kcal20g84.8g399.5g0.5g
Maustekurkku sokerisuolattu 561g112kcal3.9g16.8g0.6g10.1g
Kapris etikkaliemessä, Figaro210g65kcal4.4g8.8g1.1g6.7g
Sipuli (kuorittu)421g114kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Hunaja 91g301kcal0.5g73.6g0g0g
Sinappi (teollinen)70g90kcal3.1g9.9g4.2g0g
Porkkana 351g115kcal2.2g19.5g0.7g8.9g
Anjovis-filee, 1 kpl421g883kcal40g58.9g54.7g0g
Valkopippuri 14g40kcal1.5g5.9g0.3g3.7g
Mustapippuri 28g78kcal3.1g10.7g0.9g7.4g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 421g91kcal1.3g6.7g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g19546kcal241g729.8g1710.6g89.6g
Valittu annoskoko5320g9773kcal120.5g364.9g855.3g44.8g
Annoskoko puolitettuna2660g4887kcal60.3g182.5g427.7g22.4g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167171