Haudutettu punakaali VHH

Karpin keittokirja s.171
50g voita
500g punakaalia
1 sipuli
1/2dl vettä
1rkl punaviinietikkaa
valkopippuria
suolaa
-kuullota kaalia voissa 10-15min
-lisää vesi+sipuli, hauduta miedolla lämmöllä n. 1h
-mausta etikalla, suolalla ja pippurilla

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Oikaris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 4000g1038kcal62.4g140g8g76g
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g120g24kcal0g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g8360kcal155.2g375.6g669.6g179.2g
Valittu annoskoko5320g4180kcal77.6g187.8g334.8g89.6g
Annoskoko puolitettuna2660g2090kcal38.8g93.9g167.4g44.8g
Arvot/100g100g79kcal1.5g3.5g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192180