Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2106g688kcal13.1g117.1g4.2g53.7g
Parsakaali brokkoli 1755g615kcal81.1g34.2g5.3g43.9g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g1404g4843kcal350.9g831g30.9g151.6g
Persilja 56g15kcal0.8g0.6g0.1g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g12323kcal891.8g1965.8g81g507.4g
Valittu annoskoko5320g6162kcal445.9g982.9g40.5g253.7g
Annoskoko puolitettuna2660g3081kcal223g491.5g20.3g126.9g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.5g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549