Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 550g785kcal68.8g1.7g56.4g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 120g365kcal10.5g66.5g2.3g16.7g
Leivinjauhe 25g44kcal1.3g9.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)170g46kcal2.2g8.2g0.3g2.9g
Vehnälese 60g137kcal8g9.2g2.7g22.5g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1250g700kcal106.2g62.5g2.5g0g
Emmental juustoraaste valio750g2925kcal217.5g0g225g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 515g862kcal142.9g0.1g31.9g0g
Broilerifilee, uunissa 325g464kcal100.1g0g6.5g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)1000g700kcal40g120g8g0g
Banaani, kuorittu 355g309kcal3.8g65g1.4g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g14764kcal1409.8g694.8g674.8g105.6g
Valittu annoskoko5320g7382kcal704.9g347.4g337.4g52.8g
Annoskoko puolitettuna2660g3691kcal352.5g173.7g168.7g26.4g
Arvot/100g100g139kcal13.3g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687