Karppi tonnikalapiirakka

Vispaa sekaisin munat, kerma ja smetana.

Lisää joukkoon pilkottu paprika ja tonnikala.

Voit käyttää esim.

puolet chilitonnikalaa, jolloin mausteita ei erikseen tarvita.

Voitele pieni uunivuoka ja kippaa seos sinne.

Siivuta päälle tomaattia.

Uunissa 180 asteessa noin puoli tuntia.

Voit myös lisätä juustoraastetta päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Nasutin81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1656g2363kcal207g5g169.8g0g
Kuohukerma1004g3413kcal20.1g30.1g351.3g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 151g587kcal3.2g3.3g63.2g0g
Paprika punainen 502g147kcal4.7g22.6g2g9.5g
Tonnikala öljyssä 1506g2857kcal408.3g0g135.5g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g502g102kcal3g19.1g1.5g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g18937kcal1292.6g160.2g1446.6g33g
Valittu annoskoko5320g9469kcal646.3g80.1g723.3g16.5g
Annoskoko puolitettuna2660g4734kcal323.2g40.1g361.7g8.3g
Arvot/100g100g178kcal12.1g1.5g13.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269005