Rypsiporsas fileeviipalekastike

Paista margariinissä fileeviipaleet ja sipulit kauniin ruskeiksi.

Lisää hiukan vettä ja anna hautua kymmenen minuuttia.

Lisää kerma ja tarjoile perunasoseen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas fileeviipale (Hk), annos 300g2400g2640kcal576g0g36g0g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Margariini 80% keskiarvo120g852kcal0.4g0.2g96g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g2000g2200kcal60g64g200g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g11816kcal1293.6g205.2g667.2g27.2g
Valittu annoskoko5320g5908kcal646.8g102.6g333.6g13.6g
Annoskoko puolitettuna2660g2954kcal323.4g51.3g166.8g6.8g
Arvot/100g100g111kcal12.2g1.9g6.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310486