Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g1750g6475kcal245g1260g52.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 1750g608kcal80.2g33.8g5.3g43.4g
Katkarapu pienet (pirkka)1260g832kcal189g0g8.8g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g210g1890kcal0g0g210g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g350g95kcal4.6g16.8g0.7g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10640g19798kcal1037.6g2621.2g554.6g98.8g
Valittu annoskoko5320g9899kcal518.8g1310.6g277.3g49.4g
Annoskoko puolitettuna2660g4950kcal259.4g655.3g138.7g24.7g
Arvot/100g100g186kcal9.8g24.6g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=468886