Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g2612g5955kcal496.2g0g444g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g366g987kcal27.4g179.2g18.3g36.6g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g1306g849kcal41.8g62.7g45.7g0g
Kananmuna kuoreton 392g559kcal49g1.2g40.2g0g
Korppujauho (X-tra)653g2481kcal84.9g496.2g13.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g21662kcal1398.6g1478.6g1122.6g73.2g
Valittu annoskoko5328g10831kcal699.3g739.3g561.3g36.6g
Annoskoko puolitettuna2664g5416kcal349.7g369.7g280.7g18.3g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519