Puolukka-rahkapiirakka

Sekoita juoksevaan rasvaan munat, sokeri, leseet ja vehnäjauhot, joiden joukkoon on sekoitettu leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

(Lisää tarvittaessa rasvaa tai jauhoja, että taikina on sopivan oloista.)
Painele taikina voidellun piirakkavuoan (Ø 28 cm) pohjalle ja reunoille.

Levitä puolukat (jäisinä) taikinan päälle.

Sekoita täytteen muut aineet keskenään ja kaada puolukoiden päälle.

Paista 200 asteessa uunin alatasossa 30-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g540g3888kcal0g0g432g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 414g520kcal45.5g1.1g37.3g0g
Sokeri 306g1242kcal0g305.7g0g0g
Ruislese (10g)144g295kcal21.6g37.4g6.2g56.2g
Vehnäjauho, sunnuntai936g3276kcal112.3g664.6g19.7g28.1g
Leivinjauhe 36g63kcal1.9g13.6g0g0.2g
Puolukka 1080g419kcal4.8g73.4g5.4g28.1g
Maitorahka, Valio, 0,3900g585kcal99g37.8g2.7g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)720g468kcal23g34.6g25.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 216g271kcal23.8g0.6g19.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g36g144kcal0g35.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g22343kcal663.8g2408.8g1096g225.2g
Valittu annoskoko5328g11172kcal331.9g1204.4g548g112.6g
Annoskoko puolitettuna2664g5586kcal166g602.2g274g56.3g
Arvot/100g100g210kcal6.2g22.6g10.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143557