Jauhelihakeitto hirvenlihalla

Kaikki ruoka aineet kattilaan kiehumaan osa paistinpannut kautta

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 1984g1510kcal37.3g307.5g4g19.8g
Lanttu 349g101kcal3.5g16.1g1g6.3g
Porkkana 530g173kcal3.3g29.5g1.1g13.5g
Soijakastike 240g145kcal12.4g22.8g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 1521g0kcal0g0g0g0g
Flora margariini 60, annos 10g64g346kcal0.1g0.2g38.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha640g1063kcal121.7g0g64g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g6675kcal356.6g752.2g217.4g79.2g
Valittu annoskoko5328g3338kcal178.3g376.1g108.7g39.6g
Annoskoko puolitettuna2664g1669kcal89.2g188.1g54.4g19.8g
Arvot/100g100g63kcal3.3g7.1g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149877