Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1799g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi30g84kcal2.7g2.1g6.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1991kcal227.9g0g119.9g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g900g297kcal9.9g42.3g2.7g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1202g915kcal22.6g186.4g2.4g12g
Sipuli (kuorittu)198g53kcal2.6g9.5g0.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g6681kcal531.4g480.6g264.6g30.8g
Valittu annoskoko5328g3340kcal265.7g240.3g132.3g15.4g
Annoskoko puolitettuna2664g1670kcal132.9g120.2g66.2g7.7g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=201571