Parsa-kukkakaalipaistos

Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Punkero77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen450g116kcal4g20.7g1.8g9g
Kukkakaali 1259g303kcal22.8g27.7g3.8g29g
Parsakaali brokkoli 1237g434kcal57.1g24.1g3.7g30.9g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g1124g1349kcal38.2g40.5g112.4g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g112g382kcal22.5g0g32.6g0g
Emmentaler gerieben (Frischpack)135g519kcal39.1g2.7g39.1g0g
HK Nauta-sika jauheliha 400g899g2248kcal161.9g0g179.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g112g821kcal1.1g1.1g89.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g12342kcal693.4g233.6g926.2g137.8g
Valittu annoskoko5328g6171kcal346.7g116.8g463.1g68.9g
Annoskoko puolitettuna2664g3086kcal173.4g58.4g231.6g34.5g
Arvot/100g100g116kcal6.5g2.2g8.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=220977