Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)722g3969kcal7.2g7.2g433g0g
Sokeri 168g684kcal0g168.2g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl279g368kcal36.6g0.8g23.2g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1095g3831kcal131.3g777.1g23g32.8g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio962g3175kcal67.4g125.1g259.8g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g722g2021kcal18g25.3g202.1g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl837g1105kcal109.7g2.5g69.5g0g
Sokeri 409g1660kcal0g408.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g39g154kcal0g38.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 96g322kcal0.1g78.5g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g34576kcal740.6g3262.6g2021.2g68.2g
Valittu annoskoko5328g17288kcal370.3g1631.3g1010.6g34.1g
Annoskoko puolitettuna2664g8644kcal185.2g815.7g505.3g17.1g
Arvot/100g100g325kcal7g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238259