Metsäsienikeitto 2 juustoa

Kuullota paistinpannulla sipulisilppu ja pilkotut sienet voissa, mausta merisuolalla ja mustapippurilla.

Lisää kiehuvaan veteen sipuli-sienisilppu ja koskenlaskijajuusto (voi olla myös perinteinen tms maun mukaan) kun juusto on sulanut lisää ruokakerma.

Lopuksi voit halutessasi keitosta samettisempaa soseuttaa sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sieni rouskut, suolattu 1002g261kcal15.6g23g5g29g
Sipuli 80g24kcal1g3.8g0.2g1.4g
Voi 40g291kcal0.5g0.2g32.6g0g
Vesi2404g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g801g2003kcal152.2g0.2g176.3g0g
Ruokakerma aura sinihomejuusto (Valio), annos 100g1002g1102kcal23g31g100.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g7360kcal384.6g116.4g628.6g60.8g
Valittu annoskoko5328g3680kcal192.3g58.2g314.3g30.4g
Annoskoko puolitettuna2664g1840kcal96.2g29.1g157.2g15.2g
Arvot/100g100g69kcal3.6g1.1g5.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246891