Naudan suikalepata

1. Ruskista lihasuikaleet kuumalla pannulla, nosta syrjään odottamaan.

2. Kuori ja paloittele sipulit lohkoiksi.

Leikkaa paprikat suikaleiksi.

Ruskista sipulia ja paprikoita pannulla.

Leikkaa maustekurkut pieniksi paloiksi.

3. Laita lihasuikaleet kattilaan, kaada tomaattimurska päälle.

Kuumenna ja lisää fond du chef-kuutiot sekä sipulit.

Anna ruuan hautua kannen alla puolisen tuntia.

4. Mausta hunajalla ja mustapippurilla.

5. Lisää kattilaan paprika.

Anna kypsyä 15 min. Lisää lopuksi kurkut ja tomaatit.

Hauduta vielä kannen alla n. 10 min. Tarkista maku ja lisää halutessasi mausteita.

6. Tarjoa perunan, riisin tai pastan kanssa.

Vinkki! Tämän ruuan voi hyvin valmistaa edellisenä päivänä tai pakastaa.

Mitä pidempään ruoka saa hautua, sitä mehevämpää siitä tulee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Benja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g1067g1440kcal234.7g0g53.3g0g
Sipuli (kuorittu)267g72kcal3.5g12.8g0.5g4.5g
Paprika, punainen613g158kcal5.5g28.2g2.5g12.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g1973g691kcal19.7g134.2g9.9g27.6g
Smetana maustamaton (Valio), annos 120g320g1248kcal6.4g8g134.4g0g
Knorr, fond du chef (Knorr), annos 28g224g269kcal5.6g13.4g20.2g3.4g
Hunaja 107g352kcal0.5g86.2g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g80g13kcal0.6g2.4g0.1g1.6g
Kirsikkatomaatti, suomalainen667g133kcal4g25.3g2g9.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g8811kcal563.4g629.2g446.6g123g
Valittu annoskoko5328g4405kcal281.7g314.6g223.3g61.5g
Annoskoko puolitettuna2664g2203kcal140.9g157.3g111.7g30.8g
Arvot/100g100g83kcal5.3g5.9g4.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281258