Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi901g4055kcal58.6g540.6g189.2g27.9g
Voi 451g3268kcal5.4g1.8g366.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl1201g4085kcal24g36g420.5g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g2403g4085kcal173g384.4g204.2g0g
Sokeri 144g585kcal0g144g0g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Liivate 48g168kcal41.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g32489kcal604.2g2213.6g2360.4g55.8g
Valittu annoskoko5328g16245kcal302.1g1106.8g1180.2g27.9g
Annoskoko puolitettuna2664g8122kcal151.1g553.4g590.1g14g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626