Jauhelihahapankaalipata 4

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuumenna öljy pannulla ja ruskista jauheliha siinä.

Kaada jauheliha kattilaan.

Lisää sipulikuutiot, keittojuurekset ja vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää hapankaali, paprikat ja mausteet.

Hauduta 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Anskunen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hunaja 90g297kcal0.4g72.7g0g0g
Suola, annos 3g23g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.2g1.8g8.5g
Hapankaali 1799g506kcal19.2g77.3g3.4g36.9g
Vesi, vesijohtovesi 899g0kcal0g0g0g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste899g225kcal8.1g43.2g2.7g26.1g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen899g1250kcal170.9g0g62.9g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl45g405kcal0g0g45g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g5749kcal411.4g448.4g232.4g150.6g
Valittu annoskoko5328g2875kcal205.7g224.2g116.2g75.3g
Annoskoko puolitettuna2664g1437kcal102.9g112.1g58.1g37.7g
Arvot/100g100g54kcal3.9g4.2g2.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=62417