Sämpylät

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää öljy ja suola.

Lisää jauhot hiljalleen ja alusta.

Anna kohota kaksinkertaiseksi ja leivo sämpylöiksi.

Paista 200 asteessa 10 - 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2237g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 224g167kcal29.3g2.5g0.9g15.4g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )76g682kcal0g0g75.3g0g
Suola, annos 3g31g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 434g1319kcal38g240.4g8.2g60.3g
Grahamjauho 1118g3667kcal118.1g678.9g24.6g110.7g
Vehnäjauho puolikarkea 1208g4144kcal123.1g845.5g14.5g42.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10656g19960kcal617g3534.6g247g457.4g
Valittu annoskoko5328g9980kcal308.5g1767.3g123.5g228.7g
Annoskoko puolitettuna2664g4990kcal154.3g883.7g61.8g114.4g
Arvot/100g100g187kcal5.8g33.2g2.3g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82901