Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu3g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g12kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g200g46kcal2.8g6.8g0.8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g5g12kcal0.2g1.3g0.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Katkarapu 180g123kcal26g0g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1066g1138kcal64.6g29.2g83.4g1.6g
Valittu annoskoko533g569kcal32.3g14.6g41.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna267g284kcal16.2g7.3g20.9g0.4g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528