Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha141g233kcal26.7g0g14.1g0g
Sipuli 34g10kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g8.4g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paseerattu tomaatti rainbow113g39kcal1.1g7.8g0.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl56g48kcal0.8g2.5g3.9g0g
Kasvisliemikuutio 6.2g19kcal0.6g0.8g1.5g0.1g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g169g565kcal21.9g114.8g2.5g10.8g
Mustapippuri 1.1g3.1kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1066g1936kcal103.2g256g56.8g23.6g
Valittu annoskoko533g968kcal51.6g128g28.4g11.8g
Annoskoko puolitettuna267g484kcal25.8g64g14.2g5.9g
Arvot/100g100g182kcal9.7g24g5.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145