ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g507g1039kcal91.3g0g76g0g
Fariinisokeri15g61kcal0g15g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g11g36kcal0.1g8.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1067g2273kcal182.8g47.6g152g0g
Valittu annoskoko533g1136kcal91.4g23.8g76g0g
Annoskoko puolitettuna267g568kcal45.7g11.9g38g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307