Flunssan tappaja-jauhelihakastike

Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Cyemre
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 175g561kcal46.8g0g41.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.6g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)66g18kcal0.9g3.1g0.1g1.1g
Kookosöljy 100g4.4g39kcal0g0g4.3g0g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g232g118kcal3.2g17.4g2.6g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g6.6g4.9kcal0.5g0.6g0g0g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g22g6.6kcal0.2g1.3g0.2g0.7g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)6.6g4.9kcal0.1g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g1550kcal106.8g54.2g98.4g4.4g
Valittu annoskoko534g775kcal53.4g27.1g49.2g2.2g
Annoskoko puolitettuna267g387kcal26.7g13.6g24.6g1.1g
Arvot/100g100g145kcal10g5.1g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=287536