Kesäkurpitsa-savulohivuoka

Suikaloi kasvikset noin sentin levyisiksi siivuiksi ja laita ne matalan vuoan pohjalle.

Ripottele sekaan savulohi ja mausta merisuolalla, sitruuna- tai mustapippurilla ym. Leikkaa pieniä juustokuutioita ruoan päälle (tai lado päälle halloumijuustosta leikkaamiasi siivuja).

Valele lopuksi ruokakermalla ja paista n. 200 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 250g45kcal1.4g6.3g1g1.8g
Peruna, keskikokoinen 60g33g20kcal0.5g4.3g0g0.3g
Paprika, punainen125g32kcal1.1g5.8g0.5g2.5g
Halloumi juusto (Pirkka), annos 100g42g129kcal8.3g0.6g10.4g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)42g67kcal1.1g1.1g6.3g0g
Savustettu kirjolohifileepala (Rainbow), annos 278g42g66kcal6.7g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g717kcal38.2g36.2g45.6g9.2g
Valittu annoskoko534g359kcal19.1g18.1g22.8g4.6g
Annoskoko puolitettuna267g179kcal9.6g9.1g11.4g2.3g
Arvot/100g100g67kcal3.6g3.4g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=353419