Vähähiilihydraattinen katkarapukasari

Kuullota sipulit, chili ja selleri basilikaoliiviöljyssä.

Lisää tomaattimurska, tomaattipyree, liemikuutiot, vesi ja mausteet.

Kiehauta, lisää silputtu basilika ja sitruunamehu.

Anna poreilla 10 minuuttia.

Tarkista maku.

Lisää jäiset katkaravut (itse käytin Pirkan isoja katkoksia mutta niitä ei löytynyt tuosta listalta), kiehauta ja nauti.

Itse söimme tämän kesäkurpitsaraasteen kanssa, vähillä hiilareilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Tiatalvikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)158g104kcal23.6g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Chili paprika punainen10g3.9kcal0.2g0.9g0g0g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka22g2.4kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g175g40kcal2.5g6g0.7g0g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk6.6g2.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr4.4g12kcal0.4g0.4g1.1g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 88g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 5.7g1.5kcal0.2g0.1g0g0.1g
Valkopippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton33g6.9kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g480kcal56g21.4g18g2.8g
Valittu annoskoko534g240kcal28g10.7g9g1.4g
Annoskoko puolitettuna267g120kcal14g5.4g4.5g0.7g
Arvot/100g100g45kcal5.2g2g1.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411107