Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio47g66kcal1.3g3.1g5.6g0g
Pizzamix juusto47g156kcal9.4g3.3g11.7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu6.3g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Atria broilerin filesuikale maustamaton94g103kcal21.6g0g2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos6.3g45kcal0g0g5g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl78g282kcal8.6g53.2g3.4g4.7g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g5g14kcal0.4g0.9g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g1379kcal85.2g129g57.6g11.8g
Valittu annoskoko534g689kcal42.6g64.5g28.8g5.9g
Annoskoko puolitettuna267g345kcal21.3g32.3g14.4g3g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719