Sadun Jauhelihakeitto 10 %

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet.

Kiehuvaan veteen liemikuutiot, peruna, pakastekeittojuurekset.

Kypsennä, lisää jauheliha ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2252g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi45g126kcal4.1g3.2g10.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha901g1495kcal171.1g0g90.1g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
KEITTOJUURES Apetit pakaste901g234kcal8.1g43.2g2.7g20.7g
Peruna, vanha, kuorittu 1126g857kcal21.2g174.5g2.3g11.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10674g5486kcal412g452.6g211.4g67.8g
Valittu annoskoko5337g2743kcal206g226.3g105.7g33.9g
Annoskoko puolitettuna2669g1372kcal103g113.2g52.9g17g
Arvot/100g100g51kcal3.9g4.2g2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197355