Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja silputtu sipuli voissa tai öljyssä pannulla.

Mausta paprikajauheella.

Kuumenna vesi, lisää liemikuutiot, silputtu purjo, valkosipuli, pieniksi kuutioidut juurekset ja pippurit.

Lisää joukkoon myös ruskistetut lihat.

Anna kiehua hiljalleen n. 25 min. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa.

Koristele persiljasilpulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman800g1360kcal96g0g80g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Vesi3000g0kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 200g46kcal3.6g4.8g0.4g4.2g
Palsternakka 300g191kcal1.5g35.4g1.2g13.5g
Valkosipuli, tuore, silputtu4g4.2kcal0.3g0.7g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g240g67kcal1.4g14.3g0.5g6g
Juuriselleri 274g86kcal3.4g12.6g0.5g8.5g
Peruna, keskikokoinen 60g400g240kcal6g52g0.4g3.6g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4g13kcal0.2g0.6g1.1g0g
Maustepippuri, annos 1g16g0.5kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10676g4070kcal227.4g250.4g169g75.2g
Valittu annoskoko5338g2035kcal113.7g125.2g84.5g37.6g
Annoskoko puolitettuna2669g1018kcal56.9g62.6g42.3g18.8g
Arvot/100g100g38kcal2.1g2.3g1.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386512