Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 46g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.2g29kcal0g0g3.2g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g93g332kcal7.4g72.9g0.5g1.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.5g6.4kcal0.2g0.2g0.5g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell116g125kcal27.8g0g0.6g0g
Pesto rosso17g49kcal0.7g0.9g4.7g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g14g10kcal0.3g2g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset116g29kcal1.4g4.6g0.6g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 116g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g10g11kcal0.1g2.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g1183kcal75.8g166.4g20.4g10.2g
Valittu annoskoko534g591kcal37.9g83.2g10.2g5.1g
Annoskoko puolitettuna267g296kcal19g41.6g5.1g2.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823