Jauheliha-bataattivuoka

Ruskista jauheliha.

Kuullota öljytilkassa porkkana, varsiselleri, sipuli, valkosipuli
ja anna niiden hautua hetken.

Yhdistä ainekset ja lisää joukkoon veteen (1,25 dl) sulatettu lihaliemikuutio, pilkotut tomaatit, 1 rkl rosmariinia, 2,5 rkl persikkaa ja kaada seos vuokaan.

Keitä kypsiksi ja valuta bataatit ja kesäkurpitsa sekä muusaa ne yhteen . levitä bataatti/kesäkurspitsaseos jauheliha/vihannesseoksen päälle ja kypsennä uunissa n. 30 min 180 asteessa.

Namnam! Tarjoile vihersalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Pirremaaret
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha197g327kcal37.4g0g19.7g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka11g93kcal0g0g10.6g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Lehtiselleri, varsiselleri (1 varsi suunnilleen)7g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Punaviini, 12%35g30kcal0.1g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 84g68kcal1.3g14.2g0g2.5g
Kesäkurpitsa84g14kcal0.3g2.1g0.5g0.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1068g1133kcal80.8g42.6g63.8g9.8g
Valittu annoskoko534g567kcal40.4g21.3g31.9g4.9g
Annoskoko puolitettuna267g283kcal20.2g10.7g16g2.5g
Arvot/100g100g106kcal7.6g4g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217267