Samettinen katkarapukeitto

Pilko sipuli ja valkosipuli ja kuullota kattilassa seesamöljyssä.

Lisää tomaattimurska ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia.

Kaada seos tehosekoittimeen ja surraa tasaiseksi.

Voit käyttää myös sauvasekoitinta.

Kaada seos takaisin kattilaan.

Lisää kerma ja katkaravut.

Mausta esim ripauksella cayannepippuria.

Kiehauta nopeasti, mutta varo etteivät katkaravut sitkisty.

Tarjoa esimerkiksi krutonkien kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seesamöljy, kylmäpuristettu30g271kcal0g0g30.1g0g
Sipuli (kuorittu)336g91kcal4.4g16.1g0.7g5.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g115g120kcal9.1g18.8g0.7g2.3g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2004g461kcal28.1g68.1g8g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g50g117kcal1.5g13.2g6.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1002g3406kcal20g30.1g350.7g0g
Katkarapu 1803g1234kcal260.4g0g19.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10680g11398kcal647g292.6g833.4g16g
Valittu annoskoko5340g5699kcal323.5g146.3g416.7g8g
Annoskoko puolitettuna2670g2850kcal161.8g73.2g208.4g4g
Arvot/100g100g107kcal6.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272528