Kanttarelli-jauheliharisotto

Keitä riisi, ohjeen mukaan.

Paista jauheliha, mausta kevyesti:
esim.

SantaMaria forrest blend, suola, pippuri ja SantaMaria chili explosion (hyvin vähän)

Kun jauheliha on paistettu ja maustettu, lisää pannulle sienet, paista kevyesti hetken aikaa ja tarkista maku, lisää mausteita jos tarvitsee.

Kun riisi on lähes kypsää, lisää joukkoon pakastevihannekset.

Anna hautua hetki.

Kun vihannekset ja riisi on kypsiä ja lämmenneitä, lisää sienet ja jauheliha.

Sekoita kevyesti jauheliha sekaisin riisin kanssa.

Lisää lautaselle esim.

raejuustoa ja nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 167 grammaa

Fester
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)1069g3634kcal70.5g833.7g6.4g7.5g
Pirkka kevyt nauta-sikajauheliha, 400g, 10%2138g3634kcal406.1g0g213.8g0g
Herne,maissi,porkkana (Pirkka), annos 200g1336g935kcal42.8g160.3g2.7g0g
Kantarelli eli keltavahvero802g160kcal20g9.6g4g15.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10688g16727kcal1078.8g2007.2g453.8g45.4g
Valittu annoskoko5344g8363kcal539.4g1003.6g226.9g22.7g
Annoskoko puolitettuna2672g4182kcal269.7g501.8g113.5g11.4g
Arvot/100g100g157kcal10.1g18.8g4.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=382136