Kalkkunakeitto

Kuullota ensin pari minuuttia pilkottuja kasviksia ja punaista currytahnaa.

Lisää vesi ja 2 teelusikallista kasviliemijauhetta.

Keitä kasviksia n.10-15min tai niin kauan kuin kasvikset ovat pehmeitä.

Keittoajan puolessa välissä lisää kypsät kalkkuna filepalat.

Voit tarvittaessa lisätä suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Gunnell
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g586g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Kukkakaali 601g145kcal10.9g13.2g1.8g13.8g
Kalkkuna 601g1177kcal188.9g0g46.4g0g
Vesi3003g0kcal0g0g0g0g
Punainen Thai Currytahna (Spice up), annos 10g75g26kcal0.3g6g0.1g0g
Juuriselleri 451g142kcal5.6g20.7g0.9g14g
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g30g50kcal5.2g6.4g0.4g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10692g3408kcal428.8g162.2g101.6g85.2g
Valittu annoskoko5346g1704kcal214.4g81.1g50.8g42.6g
Annoskoko puolitettuna2673g852kcal107.2g40.6g25.4g21.3g
Arvot/100g100g32kcal4g1.5g1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108309