Hirvenpaisti porkkana-palsternakkapedillä

1) Kuori ja pilko sipuli ja juurekset.

2) Poista paistista kalvot ja sido tarvittaessa puuvillalangalla.

3) Kuullota sipuli ja juurekset pannulla oliiviöljyssä ja siirrä pataan.

4) Lisää pataan sinappi, hunaja, suolaa ja pippuria sekä vettä sen verran, että vihannekset juuri peittyvät.

5) Ruskista paisti oliiviöljyssä ja asettele juurepedille.

6) Tökkää paistolämpömittari paistiin ja laita uuniin 200 asteeseen.

7) Paista uunissa, kunnes sisälämpötila on 60-65 astetta (omasta mausta riippuen).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenpaisti 2104g3379kcal635.3g0g90.2g0g
Hunaja30g101kcal0.3g24.6g0g0g
Sinappi 30g40kcal1.3g4.2g1.8g0.5g
Oliiviöljy 150g1329kcal0g0g150.3g0g
Sipuli (kuorittu)902g243kcal11.7g43.3g1.8g15.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g902g252kcal5.4g53.6g1.8g22.5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g9g21kcal1g3.5g0.3g0g
Vesi1202g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10692g10728kcal1310g258.4g492.4g76.6g
Valittu annoskoko5346g5364kcal655g129.2g246.2g38.3g
Annoskoko puolitettuna2673g2682kcal327.5g64.6g123.1g19.2g
Arvot/100g100g100kcal12.3g2.4g4.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=408113