Juustoinen uunilohi

Tee fileestä tasku.

Leikkaa lohifileen keskiosaan pituussuunnassa oleva viilto.

Älä leikkaa liian syvää viiltoa, vain sen verran että filee jää taskuksi.

Sekoita täytteen ainekset.

(juusto + mausteet)

Täytä fileeseen leikattu tasku
täytteellä.

Laita lohifilee vuokaan ja voitele fileen pinta liemiseoksella.

Liemi:
½ dl vettä
½ rkl kalaliemitiivistettä
½ tl suolaa
½ tl valkopippuria

Kypsennä uunissa 175 astetta noin 25-30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vähälaktoosinen sulatejuusto (Rainbow), annos 20g1400g3780kcal224g0g322g0g
Lohifilee 3600g7032kcal672.8g0g486g0g
Timjami 8g23kcal0.7g2.2g0.6g3g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g40g52kcal1.2g8.4g2.4g5.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore 240g65kcal7.5g2.5g1.9g3.8g
Mustapippuri 8g22kcal0.9g3.1g0.3g2.1g
Sitruunamehu, laimentamaton40g8.4kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g21965kcal1814.4g33.6g1626.4g29g
Valittu annoskoko5348g10982kcal907.2g16.8g813.2g14.5g
Annoskoko puolitettuna2674g5491kcal453.6g8.4g406.6g7.3g
Arvot/100g100g205kcal17g0.3g15.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269391