Lanttukalakeitto

Kuullota sipuli kattilassa.

Lisää muut ainekset, paitsi sei. Keitä kunnes kasvikset ovat melkein kypsiä.

Lisää sei ja keitä vielä muutama minuutti.

Mausta sitruunamehulla, valkopippurilla ja yrteillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Lilja14
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 700g245kcal32.3g13.6g2.1g17.5g
Lanttu 201g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Kasvisliemikuutio 77g235kcal7.3g10.4g18.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)245g66kcal3.2g11.8g0.5g4.2g
Kesäkurpitsa zucchini 420g76kcal2.4g10.5g1.7g2.9g
Tomaattipyree, Pirkka105g86kcal3.6g19.9g1g1g
Valkosipuli 53g57kcal4.1g8.6g0.3g1.1g
Seiti pakaste 1050g814kcal184.3g0g7.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 2449g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 49g433kcal0g0g49g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g4140kcal478.4g168g161.2g63g
Valittu annoskoko5348g2070kcal239.2g84g80.6g31.5g
Annoskoko puolitettuna2674g1035kcal119.6g42g40.3g15.8g
Arvot/100g100g39kcal4.5g1.6g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315160