Tonnikalapasta

1. Pilko porkkanat ja tomaatit.

Keitä porkkanat lähes kypsiksi.

2. Pilko sipult ja valkosipulinkynnet.

Kuullota ne pannulla.

3. Lisää joukkoon tomaattipyree, ruokakerma, tomaattimurska ja mausteet.

4. Lisää joukkoon tonnikala sekä porkkanat.

Hauduta ja lisää tarvittaessa tonnikalan öljyä.

5. Keitä erillään simpukkapasta kypsäksi.

6. Lisää tomaatit joukkoon ja annan niiden keittyä hetki.

7. Lisää pasta pastakastikkeen joukkoon tai tarjoa se erillään.

8. Annoksen voi kruunata parmesanjuusto raasteella sekä tuoreella basilikalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ritan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 1052g1997kcal285.4g0g94.7g0g
Sipuli (kuorittu)257g70kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Valkosipuli 94g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g164g121kcal7.4g21.1g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)935g795kcal9.4g32.7g65.5g0g
Tomaattimurska, 1 prk935g251kcal5.6g49.6g1.9g13.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g468g131kcal2.8g27.8g0.9g11.7g
Kirsikkatomaatti, 50g234g47kcal1.4g8.9g0.7g0g
Basilika, tuore12g4.7kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Kalaliemikuutio 0,4% rasvaa (Knorr), annos 10g23g61kcal2.8g2.6g4.4g0.1g
Gnocchi simpukkamakaroni keittämätön (Rainbow), annos 100g1169g4092kcal128.6g865.2g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10696g15367kcal910g2075.6g367.6g66g
Valittu annoskoko5348g7683kcal455g1037.8g183.8g33g
Annoskoko puolitettuna2674g3842kcal227.5g518.9g91.9g16.5g
Arvot/100g100g144kcal8.5g19.4g3.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345357