Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu201g82kcal0.4g18.9g0.2g3.6g
Raparperi 134g45kcal0.9g7.4g0.1g1.9g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g167g652kcal0g163.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g1559kcal2.6g380.2g0.6g11g
Valittu annoskoko535g779kcal1.3g190.1g0.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna268g390kcal0.7g95.1g0.2g2.8g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970