Lämmin salaatti

Keitä parsakaali suolatussa vedessä, että jäävät sopivan rapeiksi.

Paista sipuli öljyssä, lisää paprika ja herkkusienet.

Sekoita kulhoon parsakaali, paistetut paprikat ja herkkusienet.

Paista erikseen palvikinkku, ja lisää salaattiin.

Lisää papuja.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoisella balsamicolla ja sitruunamehulla.

Syö lämpimänä tai anna marinoitua yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, keitetty, suolaa 100g35kcal4.6g1.9g0.3g2.5g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Palvikinkku HK 3%38g38kcal6.8g0.2g1.1g0g
Sipuli, paistettu 25g25kcal0.3g1.2g2.1g0.4g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Herkkusieni 50g8kcal1g0.1g0.2g0.7g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Balsamicokastike Bianca (Rajamäki)25g51kcal0.3g11.5g0.4g0g
Kidneypapu, suolaliemessä100g110kcal7.8g18g0.5g8g
Papu valkoinen, keitetty 100g108kcal8.4g14g0.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g1579kcal59.8g99g100.4g39.2g
Valittu annoskoko535g790kcal29.9g49.5g50.2g19.6g
Annoskoko puolitettuna268g395kcal15g24.8g25.1g9.8g
Arvot/100g100g148kcal5.6g9.3g9.4g3.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124613