Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Lanttu 63g18kcal0.6g2.9g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl42g142kcal0.8g1.2g14.6g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow83g67kcal3.5g10.8g0.7g2.6g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g125g100kcal21.2g0g1g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1070g778kcal63.6g32.2g40.4g8.2g
Valittu annoskoko535g389kcal31.8g16.1g20.2g4.1g
Annoskoko puolitettuna268g194kcal15.9g8.1g10.1g2.1g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208670